1. 1.
    +3
    Başlıkta okudugunuz gibi beyler. Eninde sonunda bunu size açıklamak durumunda oldugumu biliyordum, kısmet bu güneymiş açıklamalarıma başlıyorum.
    Bizim üniversite (ismini vermiyorum ) sözlükler üzerine derin bir araştırmaya girmiş bulunuyordu ve mezuniyet tezini sadece bu yönden kabul edeceğini belirtti medya okuyanlar için. Bunu belirttikten hemen sonra Serkan inci ile görüşüp ona çılgın projemden bahsettim. O da babacan bir tavırla iyi şekilde karşıladı sagolsun.

    Çılgın projem 4 adımdan oluşuyordu, buraya kısa kısa yazıyorum okumaya üşenmeyin diye

    1) insanların kendi aralarında kuracakları bağlarla sempati oluşturacağı marazi fakat babacan tavırlı sahte bir inci sözlük kullanıcısı yaratmak

    2) Daha sonra empati kurulduğundan dolayı bu kullanıcının ettiği her laf sevilip kötü algılanmayacağı için "huur çocuğu" gibi bir küfürü bile yumuşatarak insanlara "oha herkes huur çocuğu oha" şeklinde empoze ederek insanlara "huur çocuğuyum" bile dedirtmek

    3) Olarak bu kullanıcının ekgibliğinin hissedilip hissedilmeyeceğinin kontrolü

    4. ve son olarak ise Fenerbahçe gibi büyük bir camia kullanılarak bu simanın sempatize edilmesini kolaylaştırmak ve etkilerini görmek , not tutmak, grafik yapmak.
    Projem bundan ibaretti

    Mal Adam botunu fener şike iddiaları çıktığından beridir özellikle çalıştırmıyoruz ve birçoğunuz bunun eksiğiyle başlıklar açıyor.
    Mal adam diye biri yoktur. Mal adam 3 kişi tarafından oluşturulmuş canlı bir bottur. Serkan inci de pasif olarak sayılırsa 4 kişi oluşturuyor Mal Adamı.

    Peki kim bu kukla ustaları?

    1) Serkan inci - pasif olarak yer alıyor ve ipleri elinde tutuyor gerekli izinleri o veriyor
    2) ismini açıklamayacağım bir arkadaş sözde "Mal Adam"ın twitter hesabını domine ediyor, tarafımızdan yaratılan ve empoze edilmek istenen özel jargonla oraya iletiler yazılıyor
    3) Olan bitenle ilgilenen arkadaş, kendisi ara sıra başlık açmakla ve olan bitene yazmakla yükümlüdür
    4) 4. Olarak benim bu projedeki işim ise "Mal Adam" tarafından kullanılan jargonun yaratımına zaman ayırmaktı. Özene bözene yaratılan bu jargon hepinizin kolay kabul etmesi için günlerce düşünülerek titizlikle üretilmiştir.

    Sonuç olarak "Mal Adam" sanal dünyanın en üzücü gerçeğidir. Mal adam hepinizsiniz. Mal adam benim. Mal adam sizsiniz...

    Ve son olarak
    Oha herkes huur çocuğu oha...

    Özet: Evet projemde başarılı oldum binler
    ···
   tümünü göster