/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +272 -188
    bir çok insan tarafından gerek sözlü gerekse fiili tacize uğradım.. artık gerçekten tiksinmeye başladım bu insanlardan, hava soğuk diye etek giyemeyecek miyiz? neymiş efendim ne günlere kalmışız da böyle etek giyenleri de mi görecekmişiz, neymiş çalışan motor üşür müymüş, neymiş efendim baban da mı iskoçmuş. böyle iğrenç şeyleri duymak zorunda mıyız?

    oturduğum bir cafede bir çok insanın ters bakışlarından sonra bir kas kafalının saldırısına uğradım.. üzülerek söylüyorum ama evet bana el kaldırmaya kadar ilerletti şerefsiz, ne varmış yani oturunca malafat görünüyorsa, özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz? ben sürekli baban da mı iskoçtu be abi ehehhe. cümlesini duymak zorunda değilim tamam mı, yarından itibaren hollanda'ya yerleşmeye karar verdim.

    edit: ulan ne abaza gerizekalı insanlar var hangi kadın malafat kelimesini kullanır dıbına koduğumun açları bi de harun abi yazmışlar ortaokul düzeyi espiri kalitesini gibtiğimin maymunları, bi de bi andaval var sizin yüzünüzden tecavüz oranları artıyor diyen bi de üste çıkarmış kendini bunların topunun zihniyetini gibeyim
    ···
   tümünü göster