1. 1.
    +79 -3
    sürekli hesap açma şansı olduktan sonra daha nesil kelimesinin ne anlamı var , belli aralıklarla yazar almadıktan sonra nesil diye bir kelimeyi sözlükte barındırmanın anlamı kalmıyor sayın yetkililer.

    hem kayıtlar sürekli açık olunca silik atmanın ne anlamı var sözlüğün iti kopuğu azalmıyor ki silinen aynı nickle başka bir hesap açıp geliyor sonra aynı kafa devam bu da yanlış. alımlar kapatılsa böyle bir şey olur mu ? olmaz tabii ki de.

    şahsen benim görüşüm alımların belli aralıklarla ve belli olmayan tarihlerde olmasıdır , ben bir önüncü olarak bile bu durumdan bu kadar muzdarip iken eski nesillerin neden sözlükten soğuduğunu anlamak pek de zor değil.

    velev ki ne kadar yazar o kadar mangır diye bir yol izleniyor , bu hesap açımlarının getirdiği kadar zütürdüğü ve bir o kadar gelmeden döndürdüğü var , eski nesiller kaçtı zaten yeni gelenler özellikle oybirinci liselilerin durumunu görünce içeri girmeden dönüp gidiyor.

    demem o ki sürekli alımların olması sözlük için çok büyük bir kayıptır , itibar , kazançtan ve popülarite'den çok daha önemlidir ve üzülerek söylüyorum ki sözlüğün itibarı liseli binlerin diline düşecek kadar ayaklar altına alınmış durumdadır. gibtiri taktan aog bile bu platformdan daha saygın ve itibar sahibi konumda nedeni ise adamların öyle herkesi almayışı kısacası oralarda asayiş berkemal. burada ise bir andaval çıkıp 25 başlıkta modların ailevi değerlerine küfrettikten sonra yalvar yakar siliniyor.

    ben de önüncüyüm arkadaş eğer ki sözlük temizlenecekse beni de silin son zamanlarda gelen nesillerin hepsini silin atın koyun zütüne alımları da 6 ayda bir gecenin bi körü kimsenin haberi olmayan bir saatte yapın sözlük temizlenmeli. benim kanaatim budur
    ···
   tümünü göster