/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Beyler olay 4 yıl önce gerçekleşti. O aralar lise 3 tüm ve okulda apayrı bir havam vardı. Okul takımının kalecisi olmam benim popüleritemi arttıran etkenlerdendi. Fakat nazar mı desek ne desek bilmem şehir içi liseler arası futbol turnuvasında sağ ayak bileğimin kırılması üzerine futbolu bırakmam gerekti. Doktor ayağımı dizime kadar tam alçıya almıştı. Hareket etmem çok güçtü. 3 hafta kadar evde istirahat ettikten sonra raporumun bitmesiyle okula mecbur girmem gerekti. Okulda ilk hafta zorlanmama rağmen güzel geçti. Fakat tuvalet alaturka olduğu için okulda sıçmam neredeyse imkansızdı.

    Herneyse ben bir gün öğle arası yemek dönüşü karnımda bir guruldama ve zütümde bir sıçma isteğiyle tuvalete yöneldim. Fakat tuvaletin kapısına geldiğimde tuvaletin alaturka olduğu aklıma geldi. Benimde tak züte dayanmıştı ha çıktı ha çıkacak. Bende mecbur engelli tuvaletine gideyim dedim. Dedim ama tak neredeyse zütümden çıkacak. Ben koltuk değnekleriyle tuvalete doğru en hızlı koşuşumu yaparken tak az da olsa donuma sızmıştı. Cildimdeki o sıçmık soğukluğu hissettim ve korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Engelli tuvaletine şurada 10-20 adım kalmıştı fakat ya biri altıma sıçtığımı anlarsa diye tereddüt ettim. Fakat yapacak bir şey yoktu tak kendini tamamıyla salmadan tuvalete ulaşmalıydım. Tam tuvalete ulaştım her şey çok güzel donu indirip sıçma hayali kurarken kapının açılmadığını fark ettim. Zorluyorum zorluyorum açılmıyor. işte o an bir zarrtt sesi ardındanda zartt zurtt zaaaarrttt sesiyle yıkıldım. Heyecan, korku ve rahatlamanın vermiş olduğu 3 farklı duygunun bir araya gelmesiyle sırtımı kapıya yasladım dizlerimin üzerine çöküp biraz daha sıçtım. Adeta zevkin doruklarındaydım bir kaç saniyeliğine. Ama daha sonrası için bunu söyleyemeyeceğim. Bu arada koridordakiler öğrenciler sesi duymuş olacaklar ki sınıflara kaçışmaya başladılar. takumunda vermiş olduğu o sersemletici etki koridorun boşalmasında büyük etken sahibiydi.

    Ayağımın kırılmasıyla daha da artan popüleritem 2 dk içinde eksilere inmişti. Daha sonra babam aldı eve zütürdü falan. Araba leş kokmuştu fakat babam lafını bile etmemişti. Bir daha hiç kızların yüzüne bakamadım. Bir kaç has arkadaşımdan başka da arkadaşım kalmamıştı. Bu arada sonrasında bileğime platin taktılar. Hala platinle dolaşıyorum... Ama Allah'ıma şükürler olsun şuan o anıları düşünüp gülüyorum. iyiyim elhamdülillah.

    Kendimden alıntı. HADi EYVALLAH
    ···
   tümünü göster