/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Etrafımda okadar dünyadan bir haber insan varki, kendi sürecimi yaratmaya karar verdim.

    Hayatı ekşi sözlükten takip edip, zaytungla gülüp onedioda zaman geçirip. Hayatının geri kalanını instagrama, snape ayırıp facebookta siyaset yapan, tweetrda dolaşan yalan dolan içinde düşünceleri yönlendirilen okad ar insan var ki, farklı olmayı istemekte çokta haksız sayılmam.

    Okumayan çalışmayan, sadece tüketen insanlar. Tüketimi sadece iktisadi olarak değil, zaman olarak düşünün, duygu ve his olarak düşünün.

    Acun program yapar, milyonlar kitlenir, muhabbetler döner ve bu hergün devam eder.
    Okadar bağımlı şekilde izlenir ki , öküzün trene bakması daha anlamlıdır keza öküz sesli ve hızlı bir şekilde gelen nesneye merakla bakar, bizim insanımızda sadece bakar ortada ne merak uyandırcak bi bilgi nede görülmeye değer bi olgu vardır. Harcanan bu zaman ekonomimizden sevdiklerimizden, pskolojimizden gider.

    Geriye son derece korkak , kağıttan kaplan bi topluluk oluşur. Risk almaktan çekinen yönlendirilebilen.

    Adetlerimiz, yaşantımız sosyo kültürel hayatımız değişiyor. Tatilde berberde çıraklık yapan abilerimizn yerine şimdiki elinde kaykay cebinde iphone ve sigarası olan, pokemon için koşturan bi nesil çıktı ortaya.Çalışmaya ve hayata dair hiç bişey bilmeyen. Malesef abilerimizin 12-13 yaşında almaya başladığı hayat tecrübesini bu arkadaşlar üniversiteden sonra 24 yaşında almaya başlayacak ve çoğu başarısız olup, idealar dünyasında bi piyonun yansıması olmaktan ileri gidemeyecek.

    Peki ben ileri gidebildim mi? Hayır.2 lisans bir yüksek lisans diploması sayısız sertifikayla garsonluk yapıyorum. Başka işlerde buldum ama bana gelişmekten ziyade zarar vereceğini düşndüğüm için bu yolu seçtim.

    ideallerim var, yolum çok zorlu ve uzun , ama kendime inancım sonsuz. Başaramayacak olsamda deneyeceğim.

    27 yaşına merdiven dayamış yani bi çoğunuzun abisi olarak. Bırakın elinizdeki sahte hayatları. Yolunuz zorlu ve uzun. Unutmayin ki farkli olan kazanir.

    Facebook, whatsapp,instagram, snap,tweeter kullanmıyorum, yazılışını bile karıştırcak kadar uzağım.
    Televizyonum yok.
    Galiba özgürüm...
    ···
   tümünü göster