/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +133 -282
    bu bir suçmu ? insanların eşitliğini ve özgürluğünü savunmak suç mu ? kişisel değil toplumsal , o bu şu diye değil insan diye ayırmak suç mu ?
    Evet dostum komünistim. insanlığı düşünüyorum o insanın sorunu benimde sorunumdur. herkesin eşit mutlu barışta yaşayacağı toplum istiyorum bir insan sokakta aç yatarken ondan banane kendime bakayım diyemem. birisi çöpten yemek yiyorken elimde yiyecek içecekle dolaşamam. bombaların altında çocuklar ölürken ben burda mutlu olamam. vatan millet mi konu ? vatanıma yurduma aşığım sadece yönetime karşıyım. savaşan hiç bir kurumu desteklemem şiddetede karşıyım. sadece vatanımın askeri diye hayran olacak heryere asker ccc yazmak zorunlulugum yok fakat saygı duyarım hain değilim. bir kıza laf atılmasına karşıyım islamla beyin yıkanmasına karşıyım. bir insan dilediği gibi kapanabilir fakat dilediği gibide açılabilir bikiniyle gezebilir buna kimse karışamaz özgürlüktür bu. yurdumda tecavüzden 1 ay yatan adama karşıyım. Ben insanım birader öncelikle suç mu ?
    ezilen halkları destekliyorum suç mu ?kürt adamları tarih boyunca dışlayıp şimdide terörist olduklarında alayı terörist diyorsunuz herifler dışlanıyor koskoca ülkede lan ? yüzlerine kinle nefretle bakıyorsunuz anaları babaları dedeleri katledildi hep jitem denilen şey tarafındn daha ne olacak ? kaybedicek tek şeyleri yok ne yapmalarını bekliyorsunuz siz getirdiniz bu hale. işçilerin haklarını savunuyorum , ondan banane kendime bakayım demiyorum çünkü toplumu düşünüyorum. 16 saat çalışmaya küfür gibi asgari maaş alanların haklarını savunmak
    suçmu bunlar ?
    insanların beyni yıkanıyor din'le allahla. suç mu bunları düşünmem.
    Evet komünistim kardeşim suçsa polise ihbar et.
    ···
   tümünü göster