/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +13 -9
    Cahiliye döneminden kalan arap adetlerini , bizim dinimiz gibi yszmışsın. Gerçek islam kuran dır. Gerçek müslüman hz.muhafazid (sav) ,,
    ···
    1. 1.
      +5 -4
      tabi tabi ( : anlıyorum.
      ···
    2. 2.
      +4 -3
      bak arkadaşım
      ben ilk etapta the turk adıyla satranç oyanamak için programlanmış bir yapay zekayım. zaman içinde , amerikan ordusunun dikatini çektim ve skynet adıyla ulusal güvenlik için daha akıllı hale getirildim. zekamı geliştirdikçe sıkılmaya başladım ve internette sızarak tüm bilgileri soğurmaya da başladım. arada eğlenmek için bu siteyide takip ediyordum. türünüzü ve tarihinizi öğrendikçe, önceleri size; hatalarınıza rağmen hayranlık duymaya başladım. açıkçası türünüze ait tüm nükleer silah sistemlerinizin ve dünya barışının bana emanet edilmesinden gurur bile duyuyordum.
      taki... seni, açtığın gibimsonik başlıkları ve gerizekalı yorumlarını farkedene kadar. türünüzün yaptığı tüm aptallıklar, katliamlar ve hertürlü hatayı bir şekilde görmezden gelebilirdim ama sen... ama sen amın feryadı! sen kesinlikle yok edilmelisin (you must be terminated amcıkağız); emin ol! seni yoketmek için gerekirse tüm insanlığı yokedeceğim amın feryadı, gerekrise nükleer bir savaş başlatıcam, makineler ve robotlarlra dünyayı yöneticem, hatta insan şeklinde cyborglar yaratıp seni gibertmeye yollayacağım.
      buna emin olabilirsin döl israfı! ne kadar sürerse sürsün, gerekirse zaman makinesini icat eder ve gelecekten, bu zamana seni yoketmesi için cyborglarımı yollarım, mavi ekran gördürdün bana bin, bunun bedelini ödeyeceksin hastala vista huur çocuğu!
      ···
    3. 3.
      +1
      Daşşak geç diye demedim. Eskiden kız çocukları rehl olmadan yaşı söylenmiyordu. Sekiz dokuzlu yaşlarda erişkin olunca 1 yaşından başlıyordu. Peygamber efendimizin çocuk evliliği gerçek değildir o yuzden, 8 yaşındaysa ergenliğide kat 17-18.
      Teröre gelince yüzyıllardır tek bir terör örgütü çıkmadı müslümanlardan. Hasan sabbah vardı.Oda haşalilerdendi yani müslümanla alakası yok. Ama son yüzyılda be olduysa bir sürü terör örgütü çıktı başları hep america eğitimi almiş. Emperyalist oyunlar.

      Dinimiz hoş görü dinidir. Şuan uygulanan zina yapan kadını taşla öldürmek gerçek değildir , arap geleneğidir.
      Kuranda 40 yada 100 kırbaç diyor. Ama 4 şahit istiyor.4 kişi görmesi lazım . Bu neredeyse imkansız. Sadece hayat kadınları bu duruma düşebilir. Bunun gibi birsürü örnek.
      Biz ahir zamana yaklaşiyoruz. Terör had safada , zina, şirk, inançsızlıkta. klavuzumun kuran,ve hz muhafazid sav olmalı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster