/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +2
    Günümüzde kadınlar kadınsılıklarını kaybediyorlar. Bundan dolayı da erkekler sürekli kadınsı özellikleri ön planda olan kadınların ekgibliklerinden yakınıyorlar. Bende onlara şu soruyu sormak istiyorum.

    Sen ne kadar baskınsın?

    insanların sorunlarına el atmadan önce kendi sorunlarımızı çözmeliyiz. Bu yüzden aşağıda baskın erkekte olması gereken 8 özelliği listeledim.

    1 – Özgür Ol. Sürekli suçu başkalarına mı atıyorsun. Ekonomik sıkıntı çekmenin sebebi sence hükümet mi yoksa suriyeliler mi? Eğer sorunu onlarda arıyorsan büyük yanılgı içerisindesin.

    2 – Duygularına Yenik Düşme . Birisi seni eleştirdiğinde üzülüyor musun? Bundan dolayı üstüne şikayet ediyor musun.

    3 – Agresif Ol. Kadınlarla tanışmaya korkuyor musun? Sana ait olan şeyi elde edebiliyor musun yoksa imkanların olmayışına dair bahaneler mi uyduruyorsun?

    4 – Gelişim içerisinde Ol . Kendini her gün geliştiriyor musun? Kaç sayfa kitap okudun? Bugün spor salonuna gittin mi?

    5 – Özgüvenli, Güçlü ve Aktif Ol. Erkek gibi yürüyor musun? Omuzların düşük mü? Hayatta zor durumlarla karşılaştığında pes mi ediyorsun. Depresyona mı giriyorsun? Kendini alkole mi veriyorsun?

    Hayat denge üzerine kuruludur. Ying ve Yang gibi. Kadınsı Kadınlar Baskın Erkek isterler.

    Kadınlar karşıtını ister. Özgür ruhlu kadınlar bile kontrol altına alınmak ister. Feminist olarak yaşayan kadınların evlenince soyisimlerini değiştirmesi gibi…

    Sence Grinin 50 Tonu neden bu kadar çok sattı : )

    Kendine iyi bak..
    ···
   tümünü göster