/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +2 -3
    Lan dıbına soktugumun bebesi bu ülkeyi yöneten kim bu ülkede güvenlik açıği yok diyen kim ananı gibtimin herifi seni oruspu çocugu ananımi suçlasinlar yani bomba patladı diye görtttttttttt
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      ülkeyi yöneten herşeye yetişemez kardeşim. kurumlar teşkilatlar bunun için varlar. herşeye gücü yeten yalnızca allah cc dir.
      ···
    2. 2.
      +1
      evet hiç kuşkusuz herşeye gücü yeten elbet yüce Rabbimizdir. Fakat Allah öbür tarafta soracak hesabını. Kişisel hırslar uğruna yüzlerce gencecik can yitip gitti. O yüzden öyle dini laflarla falan beyin yıkamayın. Bu ülkenin istihbaratı daha böylesine önemli eylemlerin haberini alamıyorsa vay halimize hiçbirimizin can güvenliği yok. Ülkeyi yönetenler aleyhine konuşanlara nasıl anında yetişebiliyor bana bunu açıkla?
      ···
    3. 3.
      0
      sen inançlı bir insana benziyon kardeşim. az düşün memlekette o kadar hükümet iktidar oldu yönetti peki ne oldu? bu ülke için ne yaptılar? Allah cc iktidarımızdan razı olsun ki icraatlar yaptılar saymakla bitmez.Tek sorun kaldı terör. Onu da siz hükümete destek vereceksiniz ki çözülsün.
      ···
    4. 4.
      0
      La bebe kurumları teşkilatları kendi bünyelerine alirsa heryere kendi adamlarını koyup hicbirsekilde hareket ettirmezlerse ne olur aha bu patlamalar olur bütun kurumlar bağımsız ve isini iyi yaparsa bu katliyamlar bu kadar kolay olmaz ! Öğrenin sunu artık akp fanatikliği yapmayın
      ···
    5. 5.
      -1
      Hem ne icraat yaptilar allah aşkına söyleyeyimmi doğayı katlettiler yollar hava alani yaptilar ekosistemi bozup bogazi mahfettiler enerji diye mükkemmel doğa parçalarını yokkettiler hani allahın bize gönderdiği doğayı unutma belki bu yollarla güclu olursun ama elinde doga kalmazsada yaşayamazsin ve şuanda amaç artvini katletmek ! Bunu göremeyecek kadar neden körsünüz neden dini kullanmasını alet ediyorsunuz hz muhammet sav bile camurdan evde kalarak o gücune ragmen fakirlik icinde yaşarken taptığinız adam milyonlarca dolarlik saraylarda büyük kibirle yaşıyor neden görmüyorsun neden !!
      ···
    6. 6.
      0
      doğayı katletmediler, bunlar solcuların ve milli iradeye darbe vurmak isteyenlerin uydurlamaları. 1 ağaz kesilci ise sizin için kesildi kaldı ki 1000 ağaç dikildi yerine. 1000 ağaç 1 ağaçtan fazladır. Hz muhafazid S.A.V efendimiz in yaşadığı dönem ile bu dönemi bir tutma. Bu zamanda yüce liderimiz elindeki ekonomik gücü kullanmalı ki ülkesini hedeflenen islam imparatorluğu çatısına yükseltebilsin. Yani herşey sizin için ama siz anlamıyorsunuz.
      ···
    7. 7.
      -1
      Ya sizler nasil insanlarsınız nasıl kör olmuşsunuz böyle sen hic sacma sacma madenlerin kuruldugu yerleri ziyaret ettinmi sen hic maden arayacaz diye katledilen yerleri gördun mu artvindeki insanlar boşuna mi karsı çikiyor bartinda termik santral kurulmasin diye insanlar boşunami karşi çıkıyor çünkü bizler doğamızi seviyoruz ama siz şu islam fanatikliğıne öyle bi kapılmışsıniz ki o kitapsızı bile peygamber sınıfına koyup yuceltiyorsunuz yüce insan ne demek ben birtek allahı yüce sınıfına koyerken siz fanatikler nasil böyle birşey dersiniz islam zaten var ulke zaten islam devleti daha ne istiyorsunuz şeriatmı olsun neden bilimde yükselmek şunda yukselmek dururken olan birşeyi dahada yükseltmek istiyorsunuz !
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster